Feb 15, 2011, 7:08 AM

Обичам Теб... 

  Poetry
1148 0 23

 

 

 

 

 

 

 

                                  О   Б   И   Ч   А   М       Т   Е   Б . . .

 

          ___________________________________________________

 

 

 

 

 

 

 

 

                              Обичам Силата на слабите Жени...

 

 

                              Във която като пред Икона се вричам.

 

 

                              Обичам Слабостта на силните Жени...

 

 

                              На която ние, Мъжете, завинаги се обричаме!

 

 

                              Обичам... 

 

 

                              Така, както нивга досега не съм обичал.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                               14. 02. 2011 г.

 

 

 

 

                                                                            Виктор БОРДЖИЕВ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Виктор Борджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??