Jul 21, 2008, 3:06 PM

обичаш ли 

  Poetry » White poetry
951 0 19
 

обичаш ли

на синьото в мъглата

да заспиваш

отломъци безбрежност

да целуват

най-тихата нега

на есента ти

обичаш ли

луната да рисува

въздушна меланхолия

в душата ти

до теб

самотно да притихват

извивките

на нежни очертания

обичаш ли

тъгата да се скита

мека и спокойна

под очите ти

и диалогът

да е само стон

от най-великото

мълчание

 

обичаш ли

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??