Aug 17, 2011, 10:11 AM

Обратното 

  Poetry
916 1 15

"Обратното на ин е просто out”,

ми казваш, „Ян е сричка в БибиЯН", a

oт погледа ти, твърд като асфалт,

краката ми се стичат в океанa.

 

Обратното на слънцето е дъжд

и аз валя край теб на пресекулки,

в очакване на лъч. Поне веднъж

да среже на дъгите ми пашкулa.

 

Обратното на теб съм явно аз.

Защо ли тази мисъл те обижда?

Обратното на лунния топаз

е пак луна. Но просто не се вижда.

© Владо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??