Jul 7, 2016, 11:17 AM

Обсесия 

  Poetry » Love
1210 3 20

Помня,

бях обещана на теб.

И, противно на всяка прокоба,

те обичах!

И още те нося

най-дълбоко -

под лявата гръд.

Ще те нося до гроба!

Всяка грешка

в живота 

носи твоя печат

и сълзите ми търсеха

твоя усмивка,

твоя поглед,

очите ти сини...

За тъга - няма време!

Намери ме, 

любими!

 

 

© Кети Рашева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??