Apr 23, 2008, 10:53 AM

Очаква те със роклята позната 

  Poetry » Love
980 0 24

През мен минаваш като ураган.

Погълваш ме в стихия огнена.

Душата ми изригва в див вулкан.

От вятъра ревниво гонена.

 

 

Сезоните, преливащи пред мен,

са с вкус и мирис от череши.

Охлузват се отново ден след ден.

Разкрили себе си във поглед грешен.

 

 

Усещам те със мойте сетива.

Подлъгваш ги. А те нали ти вярват.

Лъжливо се усмихвам във нощта,

а сутрин тихо се разкайвам.

 

 

Със песни и душата ми лети.

А ти си там. Отключваш й вратата.

Неистово, във огън тя гори.

Очаква те със роклята позната. 

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??