Feb 25, 2008, 6:24 PM

Очакване 

  Poetry » Other
831 0 8

 Смутено изгревът изгубва очертания.

 Нахален звън стопи съня.

 Накъсаните чувства - вече минало,

 потъват в свойта тишина.

 

 И утрото събуди се пречистено.

 Усмихнато прозява се денят.

 Косите ми заплита с нежни истини

 и гали ме с остатъците на нощта.

 

 Полегнала е болката в душата ми.

 Присвити мислите текат.

 И затаило дъх... очакване

 във мен изгрява пак.

© Дилианна Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??