May 22, 2009, 2:15 PM  

Очакване 

  Poetry » Love
1450 4 26

 Очакване

 

Очаквам с нетърпение и тръпка,

когато уморен се връщам в къщи,

да чуваш в коридора мойте стъпки,

да ме посрещаш и да ме прегръщаш.

 

Когато до гръдта ми се притискаш

в очакване на ласка и закрила,

се чувствам горд и нужен без да искаш

изпълваш ме със щастие и сила.

 

Прегръщай ме, макар и да съм тъжен,

сломяван от умора и тревога,

защото щом почувствам се ненужен

ще спра да те обичам!

                                             Ако мога...

© Красимир Тенев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??