Jan 16, 2016, 2:32 AM  

Очакване 

  Poetry » Love
318 0 5

Очакване

 

За кой ли път, със навик вреден

и чувство на тревожност,

отново взех да се изнервям.

Страхувам се до невъзможност.

 

Пропяха първите петли.

Аз, както винаги, будувам.

А искам да заспя. Нали

си легнах, за да те сънувам.

 

Горчиво- сладък аромат

отново спалнята изпълни.

До мене стария познат-

пак, пепелникът, се препълни.

 

Ключът изщрака. Изведнъж,

за миг светът се преобърна.

И с тишината влезе мъж.

Дочаках те. Ти се завърна!

© Мари Елен- Даниела Стамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??