Oct 6, 2009, 1:31 AM

Одежди от цветя... 

  Poetry
484 0 5

 

 

смъртта

прииждаше

внезапно

градейки кули

в отраженията

на водите

 

и всяка ласка

тлееше

безизразно

по пясъка

изронен

от скалите…

 

и всеки сън

бе крачка

към сърцето

на хиляди

избрулени

пера

 

защото птиците

рисуваха

в небето

единствено

одежди

от цветя…

 

и винаги

когато

се завръщах

по стъпките

на онемяла

есен

 

и винаги

когато

те откривах

по струните

на недопята

песен...

 

отново

се зараждах

всред звездите

рисувах

в утрото

деня

 

а споменът

занитих

зад очите

за да запомнят

пътя…

 

към дома...

 

                                                                      ... bir rüya olmalı gördüğüm...

 

© Бехрин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??