Aug 16, 2024, 6:20 AM

Одеялото на покварената нощ 

  Poetry » Phylosophy, Free verse, Other
56 1 0

 

Не мога да забравя ръцете ти от моето тяло,

нито мога да забравя онези мрачни чувства,

обгърнали мозъка ми като тежко одеяло.

Нима това е едрата сума,

която трябва да платя,

само за това, че сме семейство?

 

Гърча се, опитвайки се да заспя,

ала мислите натрапват ми се нелюбезно

и луната гледа ме как в леглото се въртя,

"Не!", гръмогласно крещя 

и не мога да го отрека,

че нощта ми се струва като безкрайност.

 

Ала ако ги спомена на глас,

излагам на показ чувствата коварни, 

доказвам как станалото е реалност

и не мога да избягам от ръцете ти неморални.

© Симеон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??