Dec 22, 2018, 6:53 PM  

Ограден с ограда от слънцелъчи! 

  Poetry » Love
331 1 2

Остани тази вечер до мен!

От топлината ти нежна така се нуждая...
Студено-самотен е зимният ден!

 

Роден свободен и волен в безкрая
се носи орелът, така окрилен...
Но как без теб да летя, моя обич не зная!

 

Като пролетен цвят на разцъфнала вишня,
с ограда от слънцелъчи ограден
за сумрака настъпващ, не искам да зная...

 

Моя Обич, със теб съм така защитен!

За моите скърби вече спрях да ридая...
Смирено те моля да останеш при мен!

 

Очите ти нежни са сладка омая!
Няма за Бога желания скришни!
Моя Обич, със Теб съм така окрилен!

 

Аз до теб съм! Но моля те, моля те виж ме!
С теб е слънчев и топъл и студеният ден!
Тази вечер щастлива само миг е в безкрая!

 

Обич!
С мен ли си?
Мъка и болка не зная.

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??