Jul 24, 2007, 5:45 PM

Оживях 

  Poetry
866 0 16

Жадувана. Такава се почувствах.
Когато сред вълните оживях.
Рибарите, със тъжния им улов,
чието заминаване проспах,
се спряха тихо.
Лодките извиха
главите си в посока към брега.
Русалките в дълбокото се скриха.
И спусна се след залеза нощта...
Небето плахи облаци рисува...
И раждат се със мене дъждове.
От себе си изплувах.
И преплувах
години и самотни брегове.
Сега съм част от слънчевия спомен,
от блясъка на лунна белота.
В очите ми морето е огромно.
Тъй както е безмерна
ЛЮБОВТА...

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??