Jun 30, 2009, 9:52 PM

Океан разстояние 

  Poetry
811 1 2

Тебе наричам приятелка истинска,
макар океан разстояние да ни дели.
Все още обичам да гледам изгрева
и да си спомням за нас двете преди.

 

Времето лети като импулсите в тялото
и напомня ми колко хубаво е да си тук.
Как весело крачехме двете през лятото,
винаги под ръка със музикалния звук.

 


И пак е лято и слънцето гали очите ми,
и вятър разрошва леко мойте коси.
А аз те обичам и те нося в сърцето си,
дори океан разстояние не ни раздели.

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??