Oct 19, 2011, 6:22 PM

Окончателно сбогуване 

  Poetry
657 0 4



Какъв ужасен кестенов валеж...

Потропват като мънички войници,

с кафявите си, мъхести бодли,

прогонват уличните котки

от всички тъмни, есенни ъгли

и ги превръщат в сенки от мъгла...

Паважът е пристанище за кестени,

а миналото безвъзвратно отлетя

приличаш на обвивчица бодлива,

заровена във мокрите листа...

 

 

 

 

© Джулиана Кашон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??