Оковите на любовта ми ще ги счупя
не мога да я моля за взаимност,
защото чувствата извират от сърцето,
а не като реципрочна благодарност и повинност.
Оковите на любовта ще счупя,
но моето сърце ще бъде вечно оковано
обичащо до болка то препуска
във чувствата си все за тебе мисля.
Оковите на всяко робство мога да разбия
но не и на душата и сърцето
отдал съм се на твоята магия,
не искам и не мога аз това да крия.
© Борислав тодоров All rights reserved.