Dec 16, 2017, 6:59 PM

Оксиноним 

  Poetry » Love, Humour, Landscape, Phylosophy
2453 1 1

дървени прозорци в рамки от стъкла

тайнствени рози сред бодлива мъгла

 

изгнили кошчета в метални отпадъци

слънчеви небеса сред сини отблясъци

 

лаещи нашийници на сребърни кучета

радостни старци и намръщени внучета

 

пронизителни дами със засегнати викове

прочувствени страници с хартиени стихове

 

струнен барабан и клавиши на китара

щастливо погребение на девица стара

 

изсъхнали вази в порцеланови цветя

с твоето изчезване светът ли полудя?

© Владимира Найденова All rights reserved.

Когато изчезне този, който е направил думата "завинаги" не толкова невъзможна и фантастична, човек леко полудява...

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??