Oct 13, 2005, 9:30 AM

Омразата в мен 

  Poetry
785 0 2
              Намразих нощта,
                 в която не можах да бъда твоя,
              намразих пътя,
                 по който щяхме да вървим.
              И ръцете си намразих,
                 щом с тях не мога да прегръщам,
              намразих думите,
                 които щях да изрека.
              И очите си намразих,
                 щом не можех да те гледам нежно
              и устните си мразя,
                 замръзнали в желание да те целуна.
              И тялото си мразя, вярваш ли,
                 а исках цяла да ти се отдам.
              И себе си намразих. Мразя се...
                 За първи път в живота си намразих.

© Димитрина Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??