Jun 3, 2016, 10:42 PM

Онази любов невъзможна 

  Poetry » Love
487 1 0

 

В  живота на  всеки я има
онази любов невъзможна.
Любов -  в грешното време,
на две разминаващи се  души.
 

В миг си  тук, а после  те няма -
остана само спомен изгарящ,
недокоснати устни в мрака
и очи замъглени от влага…
 

Ще те търся в чуждите устни,
ще заспивам в нечии прегръдки,
ще се смея щастливо сякаш
до мене стои не друг – а ти…
 

За тебе все още сърцето копнее
и все още те търсят моите устни.
В живота  на всеки я има
онази любов  невъзможна…
 

© Мики Вълчанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??