Dec 3, 2009, 10:16 AM

Онази нощ 

  Poetry
570 0 1

Помниш ли онази нощ, кажи,

себе си ти дадох, а ти на мен - само лъжи.

Помниш ли онази страст, която ме изпепели,

а ти какво: просто нямаше кой да те задоволи.


Помниш ли, една лъжа не казах

и осъзнавам, сама се порязах

на острието - безличието ти,

кръвта  течеше, видя ли ти.


Видя ли сълзите след това,

болката от онази празнота.

И съжалява ли, че не съжаляваш,

защото знаеш, че пепел разпиляваш.


А сърцето дори не осъзнава,

че някой му се подиграва.

И пак неговото то си знае,

този някой не спира да желае...

© Върбинка Асенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??