Перфектното ти тяло наблюдавам.
О, как блестиш! Ох, как ухаеш!
В момента просто оглупявам,
но ти си супер, ти го знаеш...
Подмамваш ме със стайлинг бляскав.
С очи ме стрелкаш, пъчиш устни.
Приканваш ме към своята каляска
с изтънчен жест от пръсти вкусни.
Повърхностно докосвам кадифето,
усещам фитнес, сутрин тичаш...
Момент! Това ли нещо, е което
те кара силно да обичаш?
Фасадата не трае вечно.
Ще дойде ден - ще се напука.
А вътре има ли човечност
или отиваш на боклука?
Не искам опаковка позлатена!
Отвътре покажи каква си.
Защото в нощите студени -
не роклите - ще топли любовта ти!