Dec 2, 2021, 10:56 PM  

Опасен чар 

  Poetry » Love, Other
266 1 5

Актрисата у нея бе добра.
Копринено червената ѝ рокля
прилепваше по стройните бедра.
Бутилката в ръката му бе мокра.

Премрежен поглед. В миг я пожела,
страстта му не познаваше прегради.
Бележка ѝ подаде:“ С мен ела!
Ще чакам докато ми се обадиш!“

Не я позна. Голяма веселба!
Очакваше го толкова отдавна
да отмъсти на гадната съдба.
Подготвяше се упорито, бавно.

Преди години хищникът бе той,
с очи на ангел и душа на дявол,
превзе я като летен, див порой.
Остави празнота и болка в ляво.

Визитата ѝ беше твърде кратка.
Поиска си уиски с много лед.
Усмихна се загадъчно и сладко.
В ръката си държеше пистолет.

© Nina Sarieva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря ви, че се отбихте! Надявам се да сте се забавлявали на този малък екшън! 🤩
  • Е, това е хубаво! Много!
  • Хаха, с неочакван край. Интересно!
  • червената коприна е опасна.. абе не знаят какво вършат с тия пистолети - правете мир, а не война категоричност!
  • Хубаво е, хареса ми, но дали е използвала пистолета или пак е паднала в плен на очите му!
Random works
: ??:??