Jul 9, 2007, 3:19 PM

Опиши ме с думи 

  Poetry
1869 0 6

Опиши ме с думи,
с песен ме изпей,
махни стената помежду ни,
в чашата любов налей.


С устни ме изпий,
с ръка ме погали,
нарисувай ме и ме изтрий,
в сърцето съчки разпали.


Напиши ми стих,
разкажи ми за съня,
накарай ме във огън тих
всяка вечер да горя.


Душата ти какво таи,
със очи ми покажи,
част от себе си ми остави
и "Обичам те" кажи.

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??