Nov 18, 2008, 10:52 AM

Опит за летене 

  Poetry » Love
1161 0 23
 

Едно,

две,

три,

пясъчен часовник,

любовта ти

тече към мен

и преобръща ме.

Три,

две,

едно,

към теб я връщам,

приела формата на лявото ми рамо,

сгушено

в ръцете ти.

 Точно там,

когато ме разтегна

 в усмивката си

и преобърна обичта ми

в посока "себе си",

и продължаваше да ме люлееш в нея

до появяване на онзи гъдел,

който

съпровожда сетивата ми

навътре,

където цяла една вселена се свива

до точката на слънчевия сплит.

И никой друг не е способен

да татуира по гърдите ми

дъха си

и да зачене във утробата ми

дните

и любовта

към първия ни син.

© Джу All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??