Oct 11, 2008, 2:10 PM

Опит за стих, за нещо, което се случва и за скритите от живота любов и чуства 

  Poetry
879 0 3
Под скритата от зимата луна
дълги нощи и безсъния,
в тази избеляла фауна,
остават само страсти и желания.

Избухват те за миг и пак угасват,
разочаровани от себе си,
не успяват пропуснатото да наваксат,
преди надеждата да се обеси.

Във възлите на своите интриги,
заплетени от разни чуства,
вътре в тях, окована във вериги,
любовта продължава да си буйства.

© Евгени Евгениев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??