Nov 25, 2008, 5:09 PM

Оплакано в поетично отклонение 

  Poetry » Love
405 0 1
И бих се разплакала в нощи нечакани,
но тебе бих чакала зими наред.
В години помръкнали няма чувства заглъхнали
и сякаш, че вчера вселената свърза ме с теб.
И снежинки омагьосани, до диабет захаросани,
заскрежават фонтани и топят се в чужди реки.
Не ме карай да рисувам думи в поетични отклонения,
не е нужно да превръщаш любовта ни в извинения.
Да я изживеем без предварително погребване.
После, щом трябва, замини.

25.11.2008г.
гр. Пловдив

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??