Jan 29, 2013, 9:16 PM  

Опорочена 

  Poetry » Love
637 0 3

Желая те жестоко, а не бива!
Не ми излизаш просто от ума.
Страст опорочена ме облива!
Вина тъй плахо доловима.


Страхувам се да те погледна.
Ала всичко в мен бушува.

"Иди при него - той те жегна".
Сърцето ми за теб бълнува.


Спри ме - зная, че е грешка!
Стискам зъби и така боли...

Съдба, защо си тъй зловеща?
Сърцето над ума се извиси!

© Елена Мирчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??