Apr 2, 2021, 10:54 AM  

Отиваш ми 

  Poetry
750 12 23

Отивам ти на тъмните очи,

а също и на тази вратовръзка.

Отивам ти, когато ми мълчиш,

преди да ме целунеш адски дръзко.

Отиваш ми на сладкия коктейл,

на черното чадърче и кристала,

на всичкото, което си ми взел,

на всичкото, което съм ти дала.

На цялата ми лудост, мили мой,

на целия ми свят и бъркотия,

на всичките ми приказни герои,

на навика от себе си да крия.

На моите измислени стрелки

във някаква часовникова вечност,

на моите преливащи реки,

погълнали пороя тази вечер.

Отиваш ми на всеки труден стих,

на ревността, която нощем дебне.

На чувството, че бих умряла, бих –

но само и единствено за тебе.

 

 

© Деница Гарелова All rights reserved.

Отивам ти на женската душа,
която късно вечер ме завива.
Отпивам от неземна красота
и мъжката Вселена ти отива.
Отивам ти на скъпия парфюм, ...
  706 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??