Feb 17, 2024, 10:06 AM

Оптимистично-комична прогноза 

  Poetry
127 0 0

И без да сме птици,

                литнали в хоризонта,

все някак си, някой ден,

хем до Шенген ще се доберем,

хем до Еврозоната.

                 Дори с ... патерици!

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??