Apr 22, 2018, 9:45 AM

Опус №3 Стихът... 

  Poetry
577 1 1

Опус №3 Стихът...
  


Стихът в очите ми 
рисува разпятие. 
Болка и любов. 
Дори тишината 
в себе си го усеща 
и съблича от думите 
раните и белезите 
в облото на душата... 

© Ванко Българионъ Николов©° ®

© Ванко Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??