Jun 21, 2007, 10:58 AM

Орел 

  Poetry
1409 0 12
Орелът
затуй се нарича орел,
защото е силен, свободен и смел!

Лъжците
и лошите той ненавижда!
Той никога никого пръв не обижда!

В защита
на слаби и мънички, той
със лошия винаги влиза във бой!

Орелът
от леност в гнездото не спира -
лети всеки ден, всеки ден се тренира!

И ти,
ако искаш да бъдеш орел,
бъди благороден, свободен и смел!

И ти,
ако искаш да бъдеш герой,
постъпвай тъй, както постъпва и той!

© Ангел Чортов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??