Jul 25, 2010, 11:48 PM

Орис 

  Poetry
769 0 2

 

                           Ще бъда нежната картина,
                           потънала във паяжини цяла.
                           Ще бъда думичка непрочетима
                           в извехтяла страница остала.
 
                           Ще бъда недописаната песен
                           в нечий безмузен стих.
                           Ще се превърна в бяла есен,
                           в немайсторски безумен щрих.

                           Във края на живота ми ще съм беглец,
                           уморен от всичко, дето е обичал.
                           На младостта ми аз ще съм вдовец,

                           самотен да съм, Бог ме е орисал.

© Елица Наумова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ах, да. Родът е сменен. Това обаче не променя идеята, а тя е важна.
  • Ели,промени последния ред,че не се връзва с ритъма!
    Иначе е супер!
Random works
: ??:??