Dec 2, 2008, 4:38 PM

Орисия за щастливци 

  Poetry » Love
507 0 1
Аз съм птица и летя над гори и поля.
Рея се в простора, подминавам дребни хора.
Хоризонтът е пред мен, слънцето над мен,
гали ме нежно и ми дава сила...
Дъжд ме къпе, измива ми крилата от хорската злоба.
Майката природа е моята утроба,
съдбата е моя орисница и ме закриля,
подарява ми звезди да ме пазят в нощта
и слънце да ме гали през деня.

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Майката природа е моята утроба.
    Харесва ми ! Поздрави !
Random works
: ??:??