Apr 23, 2010, 10:41 AM

Още ли сме същите? 

  Poetry » Love
623 0 4

http://www.youtube.com/watch?v=XlFOpw8tG7Y


Имаш още онова лице...
Онези точно същите трапчинки...
Онези жилави ръце,
онези очи, в които се взирах веднъж през снежинките...

Онази усмивка, нагло дяволита,
онзи същия хумор непукистки...
По същия начин пръсти преплиташ.
По същия начин нещо в мен още те иска...

И десет години от чувства бушуващи,
притихнали в ъгъла, чакат кулминация.
И всичко в мен, стаило дъх развълнувано,
се страхува да докосва, за да не те превърне в халюцинация.

Имаш всичко, което и преди,
всичко, за което исках да дишам.
И аз имам същите онези очи,
които, щом те видят, безсилно обичат.

23.04.2010г.
гр. Сан Фернандо


Всъщност, утре стават точно 11 години, откакто се запали този огън...

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??