May 5, 2011, 11:35 PM

Останал сам 

  Poetry » Other
421 0 2

 

Останал сам, отново някъде политам,

прегръщам аз живота с обич без сълзи.

По пътя срещам те, човече, и те питам,

мислиш, че опасност душата ти грози.

 

Почуствай, че сърцето в ритъм ти пулсира,

и нищо в тебе повече не те боли.

В трудностите не мисли, че някой ще те спира,

най-лесно е пред тях, човече, да се строполи.

 

Останал сам, животът, вярвай, продължава,

върви, с трудностите неспирно се бори.

Нима ще позволиш на някой да те унижава,

любовта в душата и сърцето да ти изгори...

                                                            В.Й.02.05.2011г.

© Васил Йотов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??