Останете в България, млади надежди,
раздайте таланта на родна земя!
Достойнство не идва с красиви одежди,
а в тръпка от стисната с обич ръка.
Посейте сърцето си в родни простори,
повярвайте в топлата наша земя!
И знайте, съдбата ръце ще разтвори
за почит към ваш'та достойна мечта.
Помнете България,
млади надежди,
и вярвайте истински в идния ден!
Не бръчкайте с укор пречупени вежди,
а чакайте изгрева с чест споделен.
© Наташа Басарова All rights reserved.