Feb 9, 2007, 2:02 AM

Остани 

  Poetry
649 0 17

Този стих е написан с  оЧАРователно съдействиеJ



Как да посегна към твоите чувства,

дълбоки следи във душата оставям?

За окованите спомени губя ключа,

но не умея дори да забравя!

 

Как  да докосвам със сълзи в очите,

мен да изгарят, без теб да боли...

Искаш ли с мен да усетиш мечтите

и сърцето, което за тебе тупти?

 

Как те целувам... дори да те няма?

С твоите устни посрещам деня!

Всичко те иска, тъгува, прощава,

мога да давам и няма да спра!

 

Как да се будя без твойто ухание?

Пуст е денят, усмивка застива.

Трудно ще дойда отново в съзнание,

целувка омайна ме нежно опива!

  Как да мълвя, че тебе обичам,

шепот разкъсващ в сърцето кънти?!

Аз те въздишам... страстно изричам,
едничкия вопъл към теб: ”Остани”!

© Людмила Нилсън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??