Aug 12, 2009, 12:47 AM

Остани 

  Poetry » Love
556 0 5


Остани. За още две минути.
Не тръгвай. Още малко в тебе да погледам.
Не е нужно да говориш, стига ми дъха ти
да е на сантиметри от мене.

Остани. Знам, че за винаги не може,
но някой път умело ме излъжи,
че ако беше съвсем малко не толкова сложно,
в едно легло щяхме да спим.

Остани. Не ме целувай, погледни ме,
в ума си запечатай моите очи,
когато са мокри, малко преди сълзите.
Нищо друго, като това,  че тръгваш, толкова силно не боли...

11.08.2009г.
гр. Плая Дел Инглес

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??