Oct 27, 2010, 1:11 PM

Освобождение 

  Poetry
422 0 3

Изсипва се между пръстите Му

Пясъкът на Времето

в Пясъчния часовник на Вечността.

Всички сме песъчинки,

преминаващи през Ситото на Истината.

Аз съм там някъде,

ти си там някъде,

всички сме във Капана

на Пясъка на Времето.

Завъртам се в недрата му,

ускорявам се шеметно,

понесен от Вихъра на Силата.

Политам Нагоре… високо, високо,

върху Крилете на Любовта,

яхнал Огнения ù Пегас устремно…

 

Свободен съм,

най-накрая съм Свободен

от Капана и Пясъка на Времето…

 

Пристъпвам прага на Безкрайното!

Сливам се с танца на Вечността!

Прегръщам Нищото с усмивка,

в смирена, кристална Тишина!

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??