Dec 12, 2010, 10:12 PM  

Осъмване 

  Poetry » Other
1164 0 5

Осъмна в романтика града,

на чаша сладолед ми заприлича.

Снегът надолу тихо пада

 и кара времето да тича.

 

Хей там в отсрещния прозорец

перде безшумно се отместя , свлича.

Две хубави очи кат бисерчета светят

и радост искрена навън изтича.

 

Защо стрелките се надбягват,

защо е тази надпревара?

За сетен път лика зърни,

мечта  пъртина ти прокара.

 

1971 г.

 

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??