Jan 8, 2008, 2:49 PM

От болка продиктуван 

  Poetry
701 0 1
Не мога вече да обичам,
не търся никъде любов,
сама да съм - в Теб се вричам,
Господи - сама в света суров.

Зад тежката преграда черна
сигурна се чувствам аз сега,
на самотата вече ще съм вярна -
любов да срещна не е писано в моята съдба.

Никой няма да допусна
до себе си и занапред,
Болката тъй аз ще пропусна,
макар сълзи да ме спохождат веч.

От болка продиктуван ще е вече
животът черен и суров -
макар и грешно да е тъй,
но не търся никъде любов.

© Яна Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • ...усмихни се...тя ще те намери,
    когато най-малко очакваш...
    прекрасен стих, писан с наранена душа.
    с обич за теб.
Random works
: ??:??