Feb 26, 2017, 6:04 PM

От днес 

  Poetry » Other
1006 3 6

 

От днес и нататък прощавам на себе си. 
За всичко, което не съм или съм, 
за всяка невярна преценка за другите, 
за всяко съмнение, за всеки провал. 
За хора, които допуснах в сърцето си. 
За тези, които не задържах. 
За всичко преглътнато и неизречено, 
за всяка надежда разпъната в кръст.

 

От днес и завинаги прощавам на себе си. 
За всичко, което не съм или съм, 
затова, че протягах към бездна ръцете си , 
за първата крачка... и за втората пак.
За залъка, който засяда във гърлото. 
За глътката въздух, която поех. 
за това, че през времето 
не простих на душата си-
Прощавам си, Боже, прости ми и ти...!

 

© Анета All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??