Feb 14, 2020, 10:52 AM

От мен отпивай 

  Poetry » Love, Erotic
659 0 0

Със мекотата си 
ще те обгърна,
а ти от мен отпивай, 
тъй както 
се отпива старо, руйно вино
бавно и на глъдки.
Не ще те пусна. 
При мен ела,

Ти мое нежно вдъхновение!
Ти мой порив.
Ти мой блян, 
на Слънцето залезът 
и изгрева,
и звезната нощ 
с пълноликата Луна...

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??