Мечти не прося никога. От никой.
Единствено сама си ги градя.
Сълзи ако ти трябват, ме повикай,
събирам си ги в шепичка тъга.
И още. Мога обич да раздавам.
Поискай, точно днес е без пари!
Понякога обичам до забрава,
дори от обич силно да боли!
© Руми All rights reserved.