Аз съм твоя
колкото и ти
на мен принадлежиш
няма съмнение
живота ми
в ръцете си държиш
и днес
ако дланите решиш да си затвориш
и последна капка
от живота ми да изцедиш
аз
безучастно ще стоя
няма да помръдна
ще остана точно така
както в ръцете си ме държиш
и ще знам
че до последния си дъх
само теб съм обичала
Ако някой ден
дадеш ми свобода
и като малка птичка
хвърлиш ме във въздуха
за да почна да летя
знай че пак при теб ще кацна
и пак в твойте длани
аз
ще търся топлина.
© Вяра Ангарева All rights reserved.