May 18, 2010, 10:22 AM

От сърцето си избрана 

  Poetry » Love
523 0 1

Безкомпромисна любов

разкъсва дните ми.

Не е ли късно, питам, за това?

Прости за сънищата и мечтите ми,

за неподвластните слова.

Но как да оставя мечтата,

която ме води напред!

Как да потъна в тъгата –

тя ме преследва навред?

Ако сърцето от дума едничка разбира,

как да направя възможно

в твоето да триумфира.

Ако ръцете ти смело

търсят у моите нежност,

само в  любовното дело

ражда се свята безбрежност...

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??