Feb 8, 2018, 11:27 AM

Отдавна 

  Poetry
386 0 0

Отдавна 

не съм те срещала, приятелю,

не си ме виждал, не си ме мислил.

Разделиха се пътеките в късното ни лято

и ранен сняг косите ни покри ги.

О, не с омраза, гняв и яд,

о, не от безразличие свирепо.

Денят изяжда всички чувства.

Но днес си мисля -

отдавна не съм те мислила, приятелю.

И мисля те, приятелю.

© Мая Тинчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??