Dec 14, 2017, 10:10 PM

Отдавна се отказах 

  Poetry » Love
715 4 4

Отдавна се отказах да те търся.
Намирах те, изгубвах те и пак...
като клошар  заровил се в боклука
откривах само пепел, не и жар. 

 

Отдавна се отказах да мечтая.
Угаснаха надеждите. Съвсем. 
Мечтите се оказаха за смелите,   
а моите излязоха менте. 

 

А още се страхувам от високото  
и този страх душата ми обзе,  
с детинските си страхове се справих,
за истинските - трябваха криле. 

 

Отдавна се отказах да те чакам,
но дойдеш ли - добре си ми дошъл.
Една целувка още тлее в мрака 
да изгори последният ми ден. 

 

© Анета All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??