Feb 17, 2017, 6:41 PM

Отгатни 

  Poetry » For kids
976 1 4

В храсталака нещо шумоли,

морковчета хрупка,

бавно скачка, готов да сътвори

своята хубава хралупка.

Цялото е бяло,

зъбки здрави има то,

с мека козинка топлина познало.

И питам ви сега, що е то?

© Янита All rights reserved.

The work is a contestant:

Що е то? »

16 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??