Jan 22, 2012, 12:48 PM

Отхвърлен 

  Poetry » Other
494 0 1

Този свят е тъй суров,

няма нито капчица любов.

Толкова студен и мрачен,

неприветен и невзрачен.

 

Сиротен, тъжен и напълно сам,

това чувство най-добре го знам.

Жив - а отвътре си умрял.

Млад - но вече остарял.

 

Обкръжен от двулики хора,

служещи ти за опора.

Ала станеш ли ненужен,

"нож забиват ти, заслужен!"

 

И ето, пак настъпва сутрин сива,

бодливи нокти в тебе впива.

Така минава ден след ден,

на мъката във вечен плен...

 

 

 

© Косара Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Мило момиче, имаш много добър усет за римите, но ритъмът нещо ти бяга - променяш го във всеки куплет. Иска се още работа върху стихотворението. Желая ти успех!
Random works
: ??:??