Mar 7, 2010, 8:34 PM

Отивай си! 

  Poetry » Love
513 0 1


Някъде в звездите скиташе се ти,
опитах се да те намеря, но - уви!

Привлякох те до себе си лудешки,
но ето, че понасям пак сурови грешки.

Дали ми липсваш, аз не
зная,
но повярвай ми - ще го призная!

Живея с болката в очите
и чакат ме несбъднати мечтите.

Стига! Достатъчно се наранявахме!
С думи тежки поразявахме!

Щастлив ли си? Кажи!
Или още ближеш тежките си рани?

Отивай си? Не ме търси!
Достатъчно страдах! Не мислиш ли?!

© Дони Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ах , летящите във небесата трудно се достигат , а достигнат ли се - могат да те пуснат, а пътя до долу е дълъг и падането тежко и много нараняващо.
Random works
: ??:??